Praktijk

In de praktijk bevinden zich vier behandelkamers, waar door 2 tandartsen, 4 mondhygiënisten, 1 preventieassistente en 2 tandartsassisten tandheelkundige zorg wordt aangeboden.

U de best mogelijk mondzorg bieden - dat is in het kort de filosofie die wij met onze praktijk voorstaan. Dat doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij wij veel aandacht besteden aan de communicatie met u. Bij de behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

Vooruitdenken bij zorgverlening, echt goed luisteren naar de zorgvraag van de patiënt en het gezamenlijk aanbieden van zorg leidt tot hogere kwaliteit. Mondhygiene heeft een hoge prioriteit. Een restauratie in een ongezonde mond is zinloos. De basis moet goed zijn! Wij beginnen altijd met een inventarisatie van de algehele mondgezondheid alvorens vervolgstappen te ondernemen.

De tandartsen zijn hoog opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Vrijwel alle tandheelkundige specialismen zijn vertegenwoordigd en indien nodig, consulteren de tandartsen elkaar en maken een gezamenlijk behandelplan bij ingewikkelde problematiek.

De praktijk biedt volledige mondzorg. Alle behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen, kronen, facings, vullingen en andere deelgebieden zijn geïntegreerd met elkaar. Voor een uitgebreid overzicht van onze behandelingen en tarieven klik hier (linken naar tarieven)   Preventie: voorkomen is beter dan genezen; preventie van problemen in de mond begint bij juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of de mondhygiënebehandeling. Samen met u streven we naar een mooi, gezond en functioneel gebit.   Wij helpen u bewuster te worden van de situatie in uw mond, onder andere door gebruik te maken van gedetailleerde digitale foto's van uw tanden en kiezen tijdens de uitleg. We zijn er op onze beurt van bewust dat u ondanks uw inzet toch met problemen in de mond te maken kunt krijgen.

Kindvriendelijk: wij streven een kindvriendelijke praktijk na. Wij hebben veel aandacht voor de mondgezondheid van kinderen en jong volwassenen. Wij hebben speciaal hiervoor een kindertandverzorgende in ons team opgenomen. Door de modernste apparatuur toe te passen verloopt de behandeling zo comfortabel als mogelijk. Kinderen raken op deze manier snel vertrouwd met de tandarts en alles wat erbij hoort. Kinderen en jong volwassen moeten namelijk nog een heel leven met een gezond gebit!