tandenborstels_large.jpg

Over ons

De Tandartspraktijk von Brucken Fock bestaat meer dan 30 jaar!

In 1976 is Maarten von Brucken Fock een tandartspraktijk gestart met de intentie zijn patienten de beste tandheelkundige zorg te bieden.

Kwaliteit door mentaliteit, dat is waar Von Brucken Fock voor staat. No-nonsense, met de handen uit de mouwen. Alle facetten van de tandheelkunde worden benut om de hoge standaard zorg vast te houden. Maarten Von Brucken Fock is een perfectionist en legt zo de lat zeer hoog voor zichzelf en zijn medewerkers.

Helaas is Maarten von Brucken Fock eind 2009 overleden, maar zijn visie en beleid dienen nog steeds als leidraad voor Tandartspraktijk Von Brucken Fock. De praktijk is in 2012 geinspecteerd en goedgekeurd door de Inspectie van Volksgezondheid.

In de praktijk bevinden zich vier behandelkamers, waar door 2 tandartsen, 4 mondhygiënisten,1 preventieassistente en 2 tandartsassisten tandheelkundige zorg wordt aangeboden.

Een moderne praktijk, met maar één doel: u de beste mondzorg bieden! Een ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten, staat daar garant voor.

Vooruitdenken bij zorgverlening, echt goed luisteren naar de zorgvraag van de patiënt en het gezamenlijk aanbieden van zorg leidt tot hogere kwaliteit.

Patiëntgerichtheid staat bij von Brucken Fock centraal. Dat merkt u, doordat er veel aandacht wordt besteed aan communicatie. Wij werken met de modernste apparatuur, om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.

Achter de schermen werken wij continue aan de kwaliteit van onze mondzorg. Daarvoor volgen wij regelmatig cursussen en wordt de klanttevredenheid voortdurend onderzocht.

Via deze site kunt u zich bij ons inschrijven om patiënt te worden. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een eerste afspraak.

In geval van een spoedgeval zullen wij altijd nastreven u dezelfde dag een afspraak te geven om een diagnose te stellen. Aan de hand van deze diagnose wordt in overleg bekeken of directe behandeling noodzakelijk is.

NB: Er is voldoende (gratis) parkeergelegheid en de praktijk is volledig toegankelijk voor de rolstoel!